Teknologiløsninger

Fuse Technologies

AGCO's globale mærker tilbyder moderne landbrugere førende teknologier til præcisionsdyrkning. Fuse Technologies er en totalløsning, som støtter vores kunder i hele dyrkningscyklussen fra bedriftsplanlægning til plantning, gødskning, renholdelse, høst og kornlagring.

Strategien bag Fuse Technologies er at give kunderne optimale muligheder for at drive landbrug mere effektivt.

AGCOMMAND™

AGCOMMAND™-telemetrisystemet fra AGCO er ideelt til store virksomheder, maskinstationer eller enhver, som har behov for at kunne overvåge deres maskiner hele tiden. Hvis du har behov for konstant, kortfattet information om din maskinpark, er AGCOMMAND™ det perfekte valg.

AGCOMMAND™ er et førende program til datalagring og -overførsel, som optimerer anvendelsen af din maskinpark ved at overvåge og rapportere om køretøjspositioner, -historik og -status. Kan bruges på stationær computer, bærbar og tablet.

Auto-Guide™

Auto-Guide™ 3000 er et fuldt udstyret, håndfrit styresystem, der er nøjagtigt ned til submeter, decimeter og centimeter. Sporfølgningssystemer har i praksis vist sig at give 12% brændstofbesparelser i gennemsnit samt reducere tidsforbrug til ressourcer, i marken osv. Auto-Guide™ 3000 TopDock-modtageren har submeter-nøjagtighed som standardudstyr fra fabrikken.

Opgraderinger foretages ved at isætte et snap-in-modul i bunden af TopDocken. Med en IMU (Inertial Measurement Unit) forbedres decimeter- og centimeternøjagtigheden for traktorens positionsangivelse. Hvis der er brug for centimeternøjagtighed, kan der sættes et snap-in-radiomodul i TopDocken. Systemet er nemt at opgradere når som helst. Der kræves ingen kode for at låse systemet op.

ISOBUS

De fleste tærske- og traktorkonsoller er fuldt ud ISOBUS-kompatible. Denne internationale standard gør at man ikke længere har rod i førerhuset da man har en enkelt terminal til at styre og overvåge enheder designet til samme standard.
Med ISOBUS 11783 kan du se en redskabsproducents styresystem på konsolskærmen. Det sparer tid og penge, fordi der ikke er brug for yderligere skærmterminaler i førerhuset.

MF 2200 storballepressere og alle øvrigt anvendelige redskaber kan styres via konsollen. Redskabets ledning skal blot kobles til traktorens ISOBUS, så uploader systemet automatisk driftsmenuerne og viser dem på skærmen.

Brochurer

Du kan få mere at vide om dette produkt ved at downloade den relevante brochure fra listen nedenfor.

Find en forhandler

Ønsker du yderligere oplysninger om dette produkt? Find din nærmeste forhandler, og kontakt os i dag.

Du kan også bruge vores Find din forhandler-funktion til at søge efter forhandlerens navn.