Teknologiløsninger

Fuse Technologies

AGCO's globale mærker tilbyder moderne landbrugere førende teknologier til præcisionsdyrkning. Fuse Technologies er en totalløsning, som støtter vores kunder i hele dyrkningscyklussen fra bedriftsplanlægning til plantning, gødskning, renholdelse, høst og kornlagring.

Strategien bag Fuse Technologies er at give kunderne optimale muligheder for at drive landbrug mere effektivt.

AGCOMMAND™

AGCOMMAND™-telemetrisystemet fra AGCO er ideelt til store virksomheder, maskinstationer eller enhver, som har behov for at kunne overvåge deres maskiner hele tiden. Hvis du har behov for konstant, kortfattet information om din maskinpark, er AGCOMMAND™ det perfekte valg.

AGCOMMAND™ er et førende program til datalagring og -overførsel, som optimerer anvendelsen af din maskinpark ved at overvåge og rapportere om køretøjspositioner, -historik og -status. Kan bruges på stationær computer, bærbar og tablet.

Med AGCOMMAND™ appen er der adgang til systemet, uanset hvor du befinder dig, så du kan overvåge dine maskiner, når du ønsker det, samt anvende historikken og indrapporteringsfunktionen til at køre analyser i marken. Appen har alle de samme funktioner som AGCOMMAND™ systemet, og den giver adgang i næsten realtid til maskinen via en webside med hurtig information og et øjeblikkeligt overblik over maskindata, som f.eks. position, adresse og vejrforhold.

På rapportfanen kan der hurtigt sammenlignes op til fem maskiner, og hvor lang tid de har været i gang med arbejde.

Auto-Guide™

Auto-Guide™ 3000 er et fuldt udstyret, håndfrit styresystem, der er nøjagtigt ned til submeter, decimeter og centimeter. Sporfølgningssystemer har i praksis vist sig at give 12% brændstofbesparelser i gennemsnit samt reducere tidsforbrug til ressourcer, i marken osv. Auto-Guide™ 3000 TopDock-modtageren har submeter-nøjagtighed som standardudstyr fra fabrikken.

Opgraderinger foretages ved at isætte et snap-in-modul i bunden af TopDocken. Med en IMU (Inertial Measurement Unit) forbedres decimeter- og centimeternøjagtigheden for traktorens positionsangivelse. Hvis der er brug for centimeternøjagtighed, kan der sættes et snap-in-radiomodul i TopDocken. Systemet er nemt at opgradere når som helst. Der kræves ingen kode for at låse systemet op.

C3000 terminal

C3000 terminalen har avancerede funktioner med endnu flere anvendelsesmuligheder. Det er den ideelle løsning til dem, der ønsker at registrere arbejde og arbejdsopgaver løbende. C3000 gør det muligt for dig at oprette felter så at du kan måle det samlede område, samt lagre og eksportere alle de indsamlede data. Disse vigtige oplysninger kan kaldes frem til brug ved kommende arbejdsopgaver. Brugerfladen på C3000 er nem at betjene med enkle og overskuelige menuer.

12.1" farve-touchscreen med stor betjeningsvenlighed plus fuldt overblik over marker og arbejdsopgaver. Touchscreenen betjenes hurtigt via menuer og til generel brug, og den kan opdeles i 3 mindre skærmbilleder til mere effektiv overvågning af arbejdsopgaver. Desuden har C3000 en indbygget lysbjælke til manuel styring.

ISOBUS

De fleste tærske- og traktorkonsoller er fuldt ud ISOBUS-kompatible. Denne internationale standard gør at man ikke længere har rod i førerhuset da man har en enkelt terminal til at styre og overvåge enheder designet til samme standard.
Med ISOBUS 11783 kan du se en redskabsproducents styresystem på konsolskærmen. Det sparer tid og penge, fordi der ikke er brug for yderligere skærmterminaler i førerhuset.

MF 2200 storballepressere og alle øvrigt anvendelige redskaber kan styres via konsollen. Redskabets ledning skal blot kobles til traktorens ISOBUS, så uploader systemet automatisk driftsmenuerne og viser dem på skærmen.

Brochurer

Du kan få mere at vide om dette produkt ved at downloade den relevante brochure fra listen nedenfor.

Find en forhandler

Ønsker du yderligere oplysninger om dette produkt? Find din nærmeste forhandler, og kontakt os i dag.

Du kan også bruge vores Find din forhandler-funktion til at søge efter forhandlerens navn.