Nyheder

De nye Massey Ferguson ‘S Effect’ traktorer med 95-400 hk tilbyder højere effektivitet, komfort, sikkerhed og stil

Massey Ferguson lancerer ‘S Effect’ for hele sortimentet af højtspecificerede, Beauvais-byggede traktorer, der får deres verdensdebut på Agritechnica udstillingen i Hannover.

Den nye Massey Ferguson S serie omfatter MF 5700 S, MF 6700 S, MF 7700 S og MF 8700 S. “Disse traktorer repræsenterer det bedste i form af superkomfort, sikkerhed, uproblematisk konstruktionsteknik, elegant design og grundig servicesupport – alt sammen som støtte til avanceret, bæredygtigt landbrug”, siger Guillaume Dericbourg, Massey Fergusons manager for Sales Engineering.

Den nye MF 5709 S med 95 hk slutter sig til serien

Samtidige udvider Massey Ferguson sin S Effect serie ned til den helt nye MF 5709 S med 95 hk. Denne model med samme teknologi som de større MF 5700 S modeller indeholder tilsvarende højtspecificerede funktioner i en kompakt pakke.

MF 5709 S fås med enten Dyna-4 eller Dyna-6 transmission med bremse-til-neutral funktion og AutoDrive som ekstraudstyr. Multifunktions joystick, udvalg af hydrauliksystemer og skrå motorhjelm gør den ydermere til den perfekte læssertraktor.

Fieldstar 5 touchscreen som ekstraudstyr til alle

På alle S Effect modeller i hele serien kan der nu vælges ISOBUS terminal med selvstændig Fieldstar 5 touchscreen. Dette kombinerer en tablets brugervenlighed og bekvemme touchscreen med effektive præcisionsdyrkningsfunktioner, og nu kan der også vælges forskellige GNSS-modtagere.

Fieldstar 5 er indbygget i en komplet Precision Farming pakke med en effektiv række produkter, der omfatter kortlægning, automatisk sektionskontrol, variable tildelingsfunktioner, registrering og omfattende maskinovervågning med telemetri.

Avanceret design

Avanceret S Effect design, der inkluderer en ny motorhjelm samt nye labels, lys og forlygter, giver en progressiv, karakteristisk stil. Indvendig giver det nye farvevalg en endnu mere professionel finish.

Ud over det nye look har visse modeller højere nyttelast og en større bruttovægt. MF 6715 S Dyna-4 har for eksempel nu en bruttovægt på 11.000 kg, og på MF 6718 S er den nu på 12.500 kg for Dyna-VT modellen.

Flagskibsserien MF 8700 S traktorer har ny aktiv mekanisk førerhusaffjedring med Continuous Damping Control (CDC), der giver optimal komfort både i marken og på vejen.

Dyna-6 og Dyna-VT modeller fra MF 6700 S og serierne derover er tilgængelige med max. hastighed på enten 40 eller 50 km/t. Bremseforbedringer begrænser automatisk hastigheden til 40 km/t, hvis pedalerne ikke er sammenkoblede til vejtransport.

Trykluft to-kreds anhængerbremser er nu standard for bremsning af anhænger, og så kan der vælges hydraulisk bremsning som ekstraudstyr.