Nyheder

Ny flagskibsmodel på 14 m i Massey Fergusons serie af MF RK-river

Massey Fergusons nye flagskibsrive, MF RK 1404 TRC-PRO, der har en arbejdsbredde på op til 14 m, er udviklet til at opfylde behovet hos moderne, større landbrug og maskinstationer.

Den er udviklet til at give optimale resultater og er specielt konstrueret til at lave velformede skår foran højtydende grønthøstere og storballepressere.

Med en hydraulisk justerbar arbejdsbredde fra 11,5 m til 14 m er det den nye flagskibsmaskine i Massey Fergusons serie MF RK-river, og den har avanceret proCONNECT ISOBUS-kontrol via Massey Fergusons berøringsfølsomme C1000-skærm på 7” eller en kompatibel traktorterminal.

Riven er konstrueret på en ny, stærk og robust, rørformet midterramme, der giver kompakte transportdimensioner og kan foldes til under 4 m i højden og 3 m i bredden ved transport.

Rotorerne, der er udviklet til hårdt arbejde i tunge afgrøder, er forsynet med stærke, vedligeholdelsesfrie arme. Tandemaksler på de bageste rotorer giver fremragende evne til at følge jordkonturen samt bedre opsamling af afgrøden med en ekstra, femte dobbelt rivefjeder.

De forreste rotorer understøttes af fjederophæng, hvilket gør, at de følger jordens konturer glidende og kører over alle forhindringer.

Ukompliceret ISOBUS-kontrol via skærmen giver nemmere betjening. Ved hjælp af ISO-terminalen kan operatøren hæve alle fire rotorer, justere arbejds- og skårbredden og højden på de individuelle rotorer samt indstille fire niveauer for løftesekvens på forager.

De fleste af funktionerne kan forprogrammeres i et joystick, så der opnås praktisk betjening på lange arbejdsdage.