Ny MF 8700
|
270-400 HK

Nøgleegenskaber

 • Hestekræfter
  270
  400
 • AGCO Power motor
  6 cyl 8,4 L
 • Transmission
  Dyna-VT
  Min. effekt-til-vægt
  forhold på
  26,7 Kg/hk
 • 18 LED-arbejdslys @
  44.400 lumen
  Maks. løftekapacitet bag
  12.000 kg

Modeller

Model Motor Transmission Maks. effekt (hk)* Maks. effekt (hk)** Førerhus
MF 8727 AGCO Power Stage IV (TR Final) Dyna-VT 270 300 Efficient / Exclusive
MF 8730 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 295 325 Efficient / Exclusive
MF 8732 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 320 350 Efficient / Exclusive
MF 8735 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 350 380 Efficient / Exclusive
MF 8737 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 370 400 Efficient / Exclusive
MF 8740 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 400 405 Efficient / Exclusive

 * @1900 omdr/min.  |  ** med EPM

Datatronic 5

De nye Datatronic 5 har en større berøringsskærm på 9 tommer med brugervenlig og intuitiv opsætning, der ligner de seneste generationer af smartphones eller tablets.

Den nye Datatronic 5 og Massey Fergusons teknologipakke er et nøgleaktiv til forbedret Precision Farming. Gør landbruget mere profitabelt og bæredygtigt for den nye generation af landmænd.

mf8700new_precisionfarming_datatronic5

Auto-Guide™

Vejledning om ekstraudstyr for øget indtjening

Auto-Guide™ er Massey Fergusons fuldt udstyrede, håndfri styresystem, tilgængeligt på nye traktorer eller som en senere installation.

Auto-Guide™ er i stand til at levere submeters, decimeters og centimeters nøjagtighed, som forøger effektiviteten af din landbrugsdrift.

mf8700new_precisionfarming_autoguide

AgControl™

AgControl™ er den nye Precision Farming løsning fra Massey Ferguson, der byder på den mest avancerede og mest effektive sektionskontrol funktion.

Med den fuldautomatiske sektionskontrol til ISOBUS redskaber kan føreren tildele frø, kunstgødning eller pesticider uden overlapning. Dette hindrer dobbeltbehandling og bearbejdede områder uden for markkanterne. Med hjælp fra den ukomplicerede og brugervenlige sektionskontrolassistent, kan føreren hurtigt og nemt indstille korrigeringsværdier for hvert redskab. Systemet bruger traktorens GPS-system til automatisk at tilslutte og afbryde for individuelle sektioner på områder, der allerede er blevet dækket, hvilket automatisk sikrer en økonomisk tildeling og forbedret udbytte.

mf8700new_precisionfarming_AgControl

TaskDoc™

Viden er magt, og nøjagtig datamåling og -registrering giver større præcision i beslutningsprocessen. Arbejdstempoet for fremskridt og innovation, der sættes med MF 8700 serien, er tydeligt i de indbyggede teknologiløsninger, den indeholder.

Det nye TaskDoc™ system har en vigtig plads i det fremtidige landbrug, idet det hjælper landmænd med at blive mere produktive gennem den viden, der leveres ved at gøre præcisionsmålte data let tilgængelige for landmanden.

Med TaskDoc™ kan relevante data registreres med en minimal indsats, dokumenteres i markregistreringen og så analyseres, alt sammen på meget kort tid. Dataene overføres trådløst fra Datatronic 5 terminalen til markdatabasen med ISOBUS standard TC-BAS. Data om mængden af anvendt frø og kunstgødning eller brændstofforbruget er tilgængelige straks efter, at arbejdet er udført.

TaskDoc™ Pro versionen aktiverer også registrering af GPS positionsdata og dataoverførsel i realtid. Dette muliggør automatisk, problemfri udveksling med det ISOXML kompatible markstyringssoftware og kortlægning. Data om anvendte driftsmidler, overføres og kan også monitoreres via Datatronic 5 terminalen under arbejdet.

mf8700 - Precision farming - TaskDoc

AgCommand®

Store gårde og maskinstationer, der ønsker en mere klar idé om deres maskiners præstation, vil byde den konsistente, koncise og nøjagtige information, som deres AgCommand® telemetrisystem leverer, velkommen.

AgCommand® giver maskinejere og bedriftsledere mulighed for at overvåge maskinernes placering, ydelse, historik og status samt driftsomkostninger, alle med det mål at forbedre produktiviteten. Hvert tiende sekund registrerer AgCommand® systemet maskinens GPS placering og rapporterer dens ydelse. Disse oplysninger overføres til en central server, hvorfra de kan tilgås via internettet fra din computer på kontoret.

AgCommand® appen muliggør konstant adgang til systemet, så du kan monitorere maskineriet, uanset hvor du befinder dig og når som helst. Du kan også bruge historik- og rapportfunktionen til at udføre analyse af en mark. AgCommand® appen fås til iPads og iPhones. Den har alle de samme funktioner som det sædvanlige AgCommand® system, og kapaciteten omfatter næsten realtids-adgang til maskinen med en hjemmeside, der leverer hurtig information og et hurtigt overblik over maskindata som position, adresse og vejrforhold.

AgCommand® telemetri har en lang række andre anvendelsesmuligheder for optimal udnyttelse af de indsamlede informationer. Disse omfatter udarbejdelse af historikkort, der viser en maskines aktivitet, sammenligninger af maskiner og førere. Udarbejdelsen af rapporter strækker sig fra analyser af enkelte marker til effektiviteten i hele sæsoner, og på den måde kan produktiviteten studeres og maksimeres. Hvis man ønsker indsamling af data med optimal præcision, registrerer AgCommand® Advanced opgraderingen drifts- og ydelsesdata endnu hyppigere – hvert tiende sekund – end standardsystemet.

mf8700new_precisionfarming_AgCommand

Video

Brochure

Lær mere om dette produkt ved at downloade den ønskede brochure fra listen nedenfor.

Find en forhandler

Ønsker du yderligere oplysninger om dette produkt? Find din nærmeste forhandler, og kontakt os i dag.

Du kan også bruge vores Find din forhandler-funktion til at søge efter forhandlerens navn.