Nyheder

Massey Ferguson MF eXperience Tour sætter de europæiske kunder i førersædet

 MF’s eXperience Tour kombinerer en ny og anderledes tilgang til de traditionelle indendørs udstillinger med aktive køreoplevelser i marken. 

 

Massey Ferguson, et verdensomspænde mærke under AGCO (NYSE:AGCO), har nu fornøjelsen at kunne annoncere sin MF eXperience tour i Treviso, Italien, som starter op den 4. april 2020. Dette vil give landmænd, maskinstationer og førere over hele Europa en enestående mulighed for at opleve den seneste, full-line produktserie i praksis.

Touren vil kunne opleves i syv europæiske lande og er den seneste fase i Massey Fergusons strategi om at tilbyde potentielle kunder en personlig oplevelse før deres næste investering i maskiner.

“Messer og udstillinger er stadig vigtige, men de opfylder ikke altid kundernes ønsker. På disse indendørs arrangementer hører vi igen og igen landmændene sige, at de ønsker at teste vore maskiner i marken – på deres egen gård og under deres egne forhold,” fortæller Francesco Quaranta, Vice-President Sales, Marketing & Product Management, Massey Ferguson Europe & Middle East.

“Gennem hele MF eXperience rejsen - fra de indendørs udstillinger til arrangementerne i marken - ønsker vi at give kunderne en mere specialtilpasset, personlig oplevelse. Vi vil bruge Virtual Reality og andre teknologier til at opnå en mere interaktiv visning af maskinerne på de indendørs udstillinger og i den udendørs del af MF eXperience Touren vil kunderne selv kunne køre og afprøve en lang række Massey Ferguson maskiner i marken,” tilføjer han.

Massey Fergusons nye strategi begyndte på EIMA udstillingen i Bologna i november sidste år og fortsætter i den italienske gren af MF eXperience touren med start i Treviso i april. Herfra fortsætter vi til Tyskland, Frankrig, Polen, Norge Danmark og Spanien.


ITALIEN      TYSKLAND      FRANKRIG     
Treviso
03/04/05 april
Pförring
29/30 april & 1. maj
Bruley
05/06/07. juni
Montichiari
10/11/12. april
Landshut
08/09/10. maj
Quevauvillers
12/13/14. juni
Caresanablot
17/18/19. april
Erwitte
15/16/17. maj
Pontorson
19/20/21. juni
Perugia
18/19/20. September
Ilsede
22/23/24. maj
Valence
09/10/11. oktober
Bari
25/26/27. September
Lahr
29/30/31. maj
Bordeaux
16/17/18. oktober


POLEN        NORGE      DANMARK      SPANIEN     
17/18/19.
juli
og
24/25/26.
juli
Sparbu
21/22/23.
august

Hamar
28/29/30.
august
04/05/06.
SeptemberHuesca
30/31 oktober & 1 November

Burgos
06/07/08. November

Galicia
13/14/15. November

Sevilla
20/21/22. november

MF eXperience Tour består af en serie omhyggeligt planlagte eksklusive arrangementer, som gør det muligt for alle deltagere i mindre grupper at deltage i en række aktiviteter og dermed få optimalt udbytte af deres besøg. Ved at begrænse antallet af deltagere i hver aktivitet, har alle mulighed for en direkte snak med ansatte hos den lokale forhandler samt produktspecialister og dermed få yderligere oplysninger og rådgivning.

MF eXperience Tour vil kunne byde velkommen til 6000 kunder på 25 forskellige lokationer over 75 dage, hvor der hver uge flyttes fra den ene by til den næste. Et område til kørsel med maskinerne på 3,5 ha, et 180m2 udstillingsområde samt 25 MF eXperts specialister vil sikre en meget personlig og unik kundeoplevelse med mere end 12 maskiner pr. arrangement.

“Vores MF eXperience giver også kunderne mulighed for at opleve, hvordan den nyeste teknologi kan sikre dem store fordele både i deres daglige arbejdsliv og for deres indtjening,” tilføjer Francesco Quaranta. “Kun ved selv at prøve maskinerne i marken, vil de fuldt ud kunne værdsætte de fordele, som teknologier i form af f.eks. MF Auto-Guide styresystem og MF ISOBUS konnektivitet, kan tilbyde.”

Efter gæsterne er budt velkommen i marken, vil de få vist korte præsentationer efterfulgt af en parade af alle de pågældende maskiner. Der vil også være mulighed for at se præsentationer fra partnere, bl.a. AGCO Parts, AGCO Finance, MF Smart Farming powered by Fuse og Trelleborg dæk.

Men hovedformålet for gæsterne er at sætte sig ind i maskinerne og selv aktivt afprøve Massey Ferguson full-line produktserien, som indeholder otte forskellige traktorserier, MF modeller til materialehåndtering samt de nyeste pressere, vendere, river og på visse lokationer også den imponerende MF IDEAL mejetærskere.