Nyheder

Vi kan med stolthed præsentere tre nye traktorer i MF 3700 AL serien

Kompakte traktorer, specielt designet med kombination af suveræn stabilitet og høj komfort.

MF 3700 AL modellerne har henholdsvis 75 hk, 85 hk og 95 hk motorer. Serien er ideel for dem, der arbejder i kuperet terræn.

"Disse nye traktorer er et vigtigt skridt i Massey Fergusons igangværende Full-line strategi. Vores fokus på modeller under 130 hk fremgik tydeligt under lanceringen af Global serien i 2014 med traktorer fra 75 hk til 130 hk – og det blev endnu et løft med lanceringen af MF 3700 serien i 2017."

Francesco Quaranta Vice President - Sales, Marketing & Product Management Massey Ferguson EAME.

Med lanceringen af MF 3700 AL udvider vi mulighederne i dette segment for at sikre det rigtige produkt til hver en opgave, hvilket sikrer, at kundernes behov er kernen i alt, hvad vi gør.

Alle MF 3700 AL modeller leveres med valg af standard plant gulv i kabinen eller en lavprofil version med en tunnel i gulvet, hvilket kan reducere højden ned til 2,44 meter. Kombineret med fremragende manøvredygtighed er de perfekte til at arbejde både ved traditionelle landbrug og kommunale opgaver – f.eks. inden for den grønne sektor. Du får den bedste komfort i en lille og let traktor.

Disse stærke og stabile traktorer har et bredere chassis end den eksisterende MF 3700 VSF serie. De leveres desuden som standard med et væld af avancerede specifikationer, og der er også en bred vifte af muligheder,  for at konfigurere og skræddersy traktoren til helt specifikke behov.

Med sine kompakte dimensioner, bredt og komfortabelt førerhus og fleksible specifikationsmuligheder, er MF 3700 AL den ideelle læssertraktor og derved perfekt til f.eks. husdyrbrug. Du får samme funktioner, som hos større traktorer, men i en letvægts-/kompaktpakke, der gør dem til ideelle allround arbejdsheste målrettet en bred vifte af feltopgaver, lige fra græsslåning til sprøjtning og gødningsspredning.

MF 3700 AL seriens specifikationer

Model MF 3707 AL MF 3708 AL MF 3709 AL
Motorydelse 75 hk 85 hk 95 hk
Maks. drejningsmoment 320Nm 365Nm 395Nm
Transmission 24F/12R PowerShuttle og Speedshift
Højde standard førerhus 2.53m on 420/85 R30-dæk
Højde lavprofil førerhus 2.44m on 420/85 R30-dæk
Hydraulikpumpe 95 liter/min
Egenvægt 3 355 kg

FLEKSIBELT OG KOMPAKT DESIGN

Det nye chassis måler fra 1.150 mm til 1.908 mm med 2.156 mm akselafstand, der gør det muligt at have R30 (30'') dæk, der giver uovertruffen stabilitet og mindsker marktrykket. Med dette, sammen med fremragende motor- og trækkraft, får du en traktor, der arbejder optimalt selv ved kuperede forhold. Med hele 1,4 meter i bredden, er den nye og komfortable kabine 20 cm bredere end modellerne MF 3700 VSF, og du får den i to varianter. Kabinen med plant gulv har en højde på 2,53 meter med 16,9 R30 dæk. Valg af lavprofilversionen reducerer dette til 2,44 meter med samme dæk.

Kabinen er yderst komfortabel med god plads og luftaffjedret sæde. Blandt de mange muligheder er aircondition, USB-port, DAB / Bluetooth-radio og opvarmede og elektrisk justerbare spejle.

KOMFORTABEL OG EFFEKTIV TRANSMISSION

Alle modellerne MF 3700 AL har Massey Fergusons førende 24/12 PowerShuttle transmission. Den leveres med SpeedShift, en to-speed powershift. Dette gør det muligt at skifte mellem otte gear i hver gruppe uden brug af koblingspedalen, kun ved hjælp af skiftehåndtaget og gearhåndtagsknapperne.

Omfattende transmission og hydraulisk betjening leveres også gennem det unikke multifunktionshåndtag. Det er monteret på højre konsol og styrer den forreste hydraulik, olieudtag og transmission, herunder retningsændring, powershift-trin og koblingsknap.

EN ARBEJDSHEST MED HØJ PRÆSTATION

Effekten af alle modeller kommer fra en 3,4 liter, firecylindret motor, der ikke kræver AdBlue, og som med et serviceinterval på 600 timer reducerer driftsomkostningerne betragteligt.

Det solide chassis, 3 tons løfteevne og elektronisk styring af hydraulikken gør MF 3700 AL-serien til en effektiv makker i marken. Kraftudtaget er 540 / 540E som standard, med en række muligheder, der gør det egnet til at betjene en lang række redskaber, herunder dem der kræver vejafhængige kraftudtag.

Med hydraulisk olieflow, på op til 95 l/ min, er der mere end nok ydeevne til at håndtere de mest moderne redskaber. To el-hydrauliske olieudtag er standard, men du kan vælge op til fire, med udtag både foran og i midten.