Livestock

Husdyrbedrift

Fra fodring til udmugning – vi har løsningerne.

Massey Fergusons udvalg af traktorer er de perfekte arbejdsheste, der kan bruges fra den mindste gårdsplads til den største græsmark, med effektive ballepressere, der bringer foderhøsten hjem, og læsseudstyr, der håndterer de mest krævende opgaver uden problemer.

BALLEPRESSERE

Ballepresningsløsninger til alle afgrøder og behov fra små husdyrbrug til energiproduktion.

Massey Fergusons konventionelle ballepressere til rundballer og storballer er konstrueret til at holde og udviklet til at få den størst mulig mængde materiale i hver balle, så de bliver nemmere at håndtere, opbevare og anvende.

Den nyeste teknologi gør det muligt for føreren at foretage nem overvågning og registrering af høstdata og dermed bedre styring af virksomheden.

MATERIALEHÅNDTERING

Uanset om du bruger en Massey Ferguson traktorlæsser eller teleskoplæsser, får du uovertruffen alsidighed og brugervenlighed.

Massey Ferguson traktorlæssere er designet omkring og fuldt integreret i traktoren, så der opnås optimal alsidighed, og MF 9000 teleskoplæsserne giver en håndteringsløsning, der er udviklet specifikt til føreren.

Frit udsyn, komfort og brugervenlighed er altid det, vi prioriterer højst.

Græsmaskiner

Med tilføjelsen af dette imponerende udvalg af MF græsmaskiner til vores eksisterende portefølje af traktorer, høstmaskiner og materialehåndtering er vi hos Massey Ferguson stolte af at kunne tilbyde en komplet udstyrsserie, herunder robuste og energi-effektive skårlæggere, vendere og river.