PRODUKTION: MEJETÆRSKERE

Produktionsfaciliteterne i Breganze har en lang tradition for fremstilling af landbrugsmaskiner og udstyr siden 1873 med rødderne dybt forankret i kundetilfredshed, forskning, innovation og kvalitet.

Det var denne erfaring såvel som det gode omdømme, der allerede i 2004 tiltrak sig AGCO Corporations opmærksomhed, og som i 2011 medførte, at fabrikken blev overtaget. Siden da har AGCO koncentreret hele sin europæiske produktion af mejetærskere i Breganze og gjort det til en strategisk beliggenhed for AGCO's European Harvesting Operations.

AGCO har identificeret sig stærkt med de værdier, der fandtes på Breganze fabrikken inden for konstruktion og produktionsviden, organisatorisk ekspertise og teknologisk kultur, og har udviklet den som en integreret del af sin overordnede strategi med tilbud om komplette løsninger inden for landbrugsmekanisering.

Kvalitetscertificering: REG. N. 192-A UNI EN ISO 9001:2008

Adresse:
AGCO S.p.A.
Via F. Laverda 15/17 - C.P. n. 44
36042 Breganze (VI), Italien
Tlf.: +39 (0) 445 385311
-E-mail: info@laverdaworld.com

Nøglefakta for Breganze

breganze key Facts

Breganze i grundplan

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Inde i fabrikken anvendes AGCO Production System ifølge lean manufacturing-teorien.

Konceptet bag lean production er konstant at arbejde hen imod afskaffelsen af alle de aspekter af fremstillingsprocessen, der ikke giver nogen ekstra værdi for kunden, for at sikre højere effektivitet, ydeevne og rentabilitet.


En meddelelse fra vicedirektøren og den administrerende direktør


Francesco Quaranta,
vicedirektør og generaldirektør Global Høst - Koncernchef AGCO S.p.A.


“Det er vigtigt, at vores kunder og gæster får mulighed for at få en eksklusiv gæsteoplevelse ved at deltage aktivt og på første hånd se den omhyggelighed og kvalitet, vi anvender overalt – helt ned i de mindste deltaljer fra fremstilling af mejetærskerne til at byde vores gæster velkommen. Med en struktur på højt niveau som AgriDome bliver det nu muligt”

Besøgsformular