Mixed

Blandede landbrug

Afgrøder til husdyrhold – Massey Ferguson har maskinerne

Alsidige, effektive traktorer, der er lige så velegnede til plove, såmaskiner og fodervogne som til ballepressere til runde og firkantede baller til effektiv håndtering af såvel hø som halm samt læsseudstyr til materialehåndtering over alt på gården.

Traktorer

Det mest omfattende udvalg af traktorer til landbrug af enhver type og størrelse.

Massey Ferguson traktorer giver høj præstation, komfort og kompromisløs kvalitet. Effektive, pålidelige motorer, der anvender den nyeste teknologi, arbejder sammen med avancerede, men alligevel brugervenlige, transmissioner, som opfylder landmandens behov og får optimalt udbytte af en lang række redskaber samtidig med, at de holder driftsomkostningerne i bund.

 

Mejetærskere

Få mest muligt ud af hver eneste høst med Massey Fergusons innovative og meget effektive høstteknologi.

Massey Fergusons udstyr, der er banebrydende inden for mejetærskerteknologi fra PowerFlow skærebord til det nyeste udstyr til præcisionsdyrkning, består nu af 19 modeller med 175-459 hk.

Der fås konventionelle halmrystere, rotor- og hybridudskillelsessystemer, som passer til alle afgrøder og under alle forhold.

 

Ballepressere

Ballepresningsløsninger til alle afgrøder og behov fra små husdyrbrug til energiproduktion.

Massey Fergusons konventionelle ballepressere til rundballer og storballer er konstrueret til at holde og udviklet til at få den størst mulig mængde materiale i hver balle, så de bliver nemmere at håndtere, opbevare og anvende.

Den nyeste teknologi gør det muligt for føreren at foretage nem overvågning og registrering af høstdata og dermed bedre styring af virksomheden.

 

Materialehåndtering

Uanset om du bruger en Massey Ferguson traktorlæsser eller teleskoplæsser, får du uovertruffen alsidighed og brugervenlighed.

Massey Ferguson traktorlæssere er designet omkring og fuldt integreret i traktoren, så der opnås optimal alsidighed, og MF 9000 teleskoplæsserne giver en håndteringsløsning, der er udviklet specifikt til føreren.

Frit udsyn, komfort og brugervenlighed er altid det, vi prioriterer højst.