Nyheder

Alt fra Massey Ferguson er nyt!

I takt med at Massey Fergusons nye produktkampagne lanceres, vil hver eneste maskine på MF's stand på Agritechnica være helt ny i år.

Standen, der er inddelt i forskellige zoner for agerbrug, husdyrbedrifter og specialmaskiner, har en spændende og imponerende række nye traktorer, nye høstmaskiner, nye græs- og ensileringsmaskiner samt en ny teleskoplæsser – og alle vises frem for publikum for første gang.

Derudover bliver Agritechnica også springbræt for et nyt omfattende udvalg af suveræne Massey Ferguson serviceydelser samt MF's nye ‘Diamond’ værdiskabende tilbud og salgstiltag.

Traktorer

NYT: Massey Ferguson ‘S’ serien: Massey Fergusons nyheder inden for alle højtspecificerede traktormodeller, der er bygget i Beauvais i Frankrig, har avanceret nyt design, mulighed for at vælge den nye Fieldstar 5 terminal med touchscreen og en række nye standardfunktioner, der giver større komfort, effektivitet og sikkerhed. Som et tegn på disse vigtige opdateringer vil alle de nye højtspecificerede, Beauvais-byggede traktorer have endelsen ‘S’ i modelnummeret. På standen vil der være udstillet modeller fra MF 8700 S med 270-400 hk, MF 7700 S med 140-280 hk, MF 6700 S med 120-200 hk og MF 5700 S med 100-130 hk. MF 5709 S på 95 hk er en helt ny model i den lavere ende af MF 5700 S serien, der giver kunderne høje specifikationer i en kompakt pakke og mulighed for at vælge enten Dyna-4 eller Dyna-6 transmission.

NYT: MF 5700 Dyna-4: Den banebrydende MF 5700 Global serie udvides med lanceringen af den nye MF 5708 med 85 hk og MF 5709 med 95 hk, der har den berømte Dyna-4 transmission som standard samt førerhusaffjedring som ekstraudstyr.

NYT: MF 3700 serien (V, S, F, GE og WF): Denne omfattende serie af traktorer, der er udviklet til vinmarker, frugtplantager og landbrug med skrånende terræn, har maskiner til alle specialkategorier inden for landbrug. Serien, der på alle modellerne har bredder på fra 1,1 m til 2,2 m, omfatter nu også en helt ny Wide Fruit-model med et bredere chassis, der giver større stabilitet, så den også er velegnet til bakkede vinmarker og husdyrbrug med skrånende marker.

Høst- samt græs- og ensileringsmaskiner:

NYT: IDEAL fra Massey Ferguson mejetærskere. En ny generation af mejetærskere, der tager et stort skridt fremad, hvad angår ydeevne og produktivitet, for forretningsorienterede landmænd. Blandt en række fantastiske nye egenskaber byder modellerne i IDEAL-sortimentet fra Massey Ferguson på den største indbyggede korntankkapacitet på det europæiske marked, den hurtigste tømmehastighed og det største tærskeområde – alt sammen med det formål at øge effektivitet og ydelse væsentligt. En begrænset lancering af de nye mejetærskere er planlagt til 2018 med fuld udrulning i 2019.

NYT: MF RB rundballepressere:   Med suveræn, ensartet balleform, enestående design og kvalitetsfremstilling – består den nye MF RB serie af fem modeller. Disse giver et stort udvalg af ballepressere med fast og variabelt ballekammer, der passer til alle brugernes specifikke krav, herunder mindre husdyrbrug, store blandede bedrifter samt professionelle maskinstationer.

NYT: MF UHD storballepressere. Med avanceret og innovativ konstruktionsteknik er den nye MF 2370 UHD den højest ydende storballepresser, som nogen sinde er bygget på den verdenskendte Hesston fabrik i USA. Den imponerende nye flagskibsmaskine producerer baller med ultrahøj presningsgrad, der vejer 20 % mere end dem, der produceres af den nuværende MF 2270 XD. Disse mere kompakte, tungere baller på 120 cm x 90 cm reducerer håndteringen på marken yderligere, giver lavere transportomkostninger samt lettere bugsering og opbevaring.

NYT: MF DM TL-V skårlægger: To nye skårlæggere med lodret foldning i MF DM TL-V serien giver endnu flere valgmuligheder i Massey Fergusons sortiment af græs- og ensileringsudstyr. På alle skårlæggerne kan der vælges enten KC-crimper eller RC-valsecrimper. Med mulighed for at vælge arbejdsbredder på enten 3,1 m eller 3,6 m foldes de nye skårlæggere lodret bag traktoren for sikker og praktisk transport.

Materialehåndtering

NYT: MF TH.7030 teleskoplæsser: Den nye MF TH.7030 kan løfte 3 t til 7 m, hvilket øger Massey Fergusons stærke position inden for semikompakte teleskoplæssere yderligere. Med to førerhuspositioner og fremragende manøvredygtighed er denne universalmaskine udviklet specielt til håndtering af tung last under trange forhold.

Massey Ferguson Services

Massey Ferguson Services, der omfatter regelmæssig vedligeholdelse, udvidet garanti, teknisk support og beslægtede ydelser sikrer, at hver eneste maskines driftstime er en succes og giver kunderne den support, de har brug for til at udføre deres arbejde effektivt og med minimal spildtid. Massey Ferguson er meget mere end en maskine. Vi tilbyder komplette forretningsløsninger, der er udviklet til at give mest værdi for pengene ved investering i landbrugsudstyr og forøge kundernes effektivitet og rentabilitet.

Massey Fergusons Diamond tilbud

Massey Ferguson lancerer en række Diamond-tilbud der giver endnu mere værdi for forretningsorienterede kunder. Alle Massey Fergusons højtspecificerede traktorer har disse fordelagtige tilbud og salgstiltag, der fortsætter i hele 2018 og falder sammen med 60-års jubilæet for Massey Ferguson varemærket.