Nøglefakta

Key Facts

PRODUKTION: TRAKTORER

Velkommen til vores Beauvais fabrik, det mest moderne traktorproduktionsanlæg i Frankrig. Der er blevet bygget mere end 900.000 traktorer her, og næsten 85 % af produktionen eksporteres til mere end 140 forskellige lande over hele verden.

Adresse:
AGCO SA
Z.A. No: 41 Avenue Blaise Pascal
BP 60307
60026 Beauvais
Frankrig

Tlf.: + 33 3 44 11 33 33

Fabriksrundvisninger

Klik på den bygning, du ønsker at besøge

Traktorsamlebånd

Samlebåndene har en maks. kapacitet på 100 traktorer om dagen, og alle traktorer fra 85 til 400 HK samles på samme samlebånd i henhold til slutkundernes ordrer.

Der er i gennemsnit blevet produceret mere end 17.000 traktorer om året, siden fabrikken åbnede i 1960. En traktor forlader Beauvais fabrikken hvert 5. minut og 80 % af produktionen eksporteres til lande over i verden. Vores teams sikrer altid højeste kvalitet. Hver traktor kontrolleres og certificeres af den enkelte medarbejder ved hver enkel produktions- og testproces.

Tractor assembly linesTractor assembly lines

Teknologicenter

Alle besøgende påbegynder deres rundvisning på MF Beauvais Teknologicenter. Man kan se den første traktor, som er udstyret med den berømte 3-punkts hydrauliske lift, samt den nyeste traktor med den seneste teknologi. De seneste MF styrings- og telemetri-produkter er også udstillet.

Centret indeholder et ultramoderne auditorium til fremvisning af videoer og afholdelse af præsentationer. "Triple Triangle" butikken gør det muligt for besøgende til købe MF merchandiseprodukter, såsom legetøj, modeller og beklædningsgenstande.

Technology CentreTechnology Centre

Ingeniørafdeling

MF’s ingeniørcenter i Beauvais har mere end 300 højtuddannede ansatte. Ingeniørernes talent, evner og ekspertise danner grundlag for et team, som er komplet fokuseret på MF’s kompromisløse designværdier. Deres nytænkning gør, at MF kan fortsætte sin stolte tradition af innovation inden for design af nye traktorer.

Massey Fergusons ingeniører sætter kontinuerligt nye standarder med deres prisbelønnede design.

Factory 1

Gearkasseproduktion

Alle Dyna-4 og Dyna-6 gearkasser - op til 130 om dagen - designes, produceres og monteres i Beauvais. Dyna-4 og Dyna-6 monteres på MF traktorer fra 85 HK til 280 HK, heriblandt MF5600, MF6600, og MF7600-serien. Alle hovedgearene og -akslerne produceres ved hjælp af godt 180 maskiner, og hovedaktiviteterne er drejning, varmebehandling og slibning.

Der produceres 17 000 ton gearkassehuse og der anvendes to samlebånd udelukkende til bagaksler og gearkasser.

Medarbejdere og kvalitetskontrol checker, at produktionen henholder sig præcist til standarden på alle trin.

factory 1Factory 1Factory 1 Factory 1

Samlebånd til førerhuse

Den anden fabrik i Beauvais blev indviet 19. november 2013, som markerede 56-års jubilæet for Massey Ferguson mærket. Fabrikken udgør det største investeringsprojekt for AGCO MF Beauvais i de seneste år. Denne nye fabrik er en milepæl i forhold til produktion, logistikflow, arbejdsstationer, kvalitet.

Der er 150 ansatte, som arbejder udelukkende med montering af førerhuse, som produceres på hovedfabrikken, og som sørger for, at det udførte arbejde overholder Massey Fergusons kvalitetsstandarder.

Der kan maks. produceres 100 førerhuse om dagen, og MF førerhusene findes på tre specifikationsniveauer, Essentiel, Efficient, og Exclusive, hvilket betyder, at traktorer kan skræddersyes til de enkelte kunders krav og budgetter.

Fabrikken indeholder også et internationalt uddannelsescenter til Massey Fergusons salgsteams.

Cab assembly linesCab Assembly LinesCab assembly lines Cab assembly lines

Beauvais Experience Factory Tours

Planlægning af fremtiden

Massey Fergusons fabrik i Beauvais er komplet fokuseret på at imødekomme de stigende krav fra landmænd i hele verden. Det er den største AGCO ejede traktorfabrik i Europa og den største i Frankrig.

Centret består nu af to fabrikker med et globalt overfladeareal på mere end 30 hektar og befinder sig nord for Paris. Der er blevet foretaget massive investeringer i fabrikkerne i forhold til bygningsteknologi, værktøjer, design og effektivitet. Antallet af ansatte er også steget, hvilket har medført, at der nu kan produceres mere end 20.000 traktorer om året.

Marion Jame - Visitor Experience Manager

Brochurer

Find en forhandler

Ønsker du yderligere oplysninger om dette produkt? Find din nærmeste forhandler, og kontakt os i dag.

Du kan også bruge vores Find din forhandler-funktion til at søge efter forhandlerens navn.